logo

De voordelen van tape met logo

author
3 minuuts, 2 tweedes Lees

Tape met logo biedt verschillende voordelen ten opzichte van standaardtape zonder logo. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Merkherkenning: Door uw logo op de tape te laten drukken, kunt u uw merk op een opvallende manier laten zien. Dit kan helpen bij het vergroten van de merkherkenning en kan bijdragen aan een positieve merkbeleving.
 2. Professionele uitstraling: Door tape met logo te gebruiken, kunt u een professionele uitstraling creëren voor uw verzendingen. Dit kan bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen bij uw klanten en partners.
 3. Veiligheid: Tape met logo kan ook bijdragen aan de veiligheid van uw verzendingen. Door uw logo op de tape te plaatsen, wordt het moeilijker om de tape te vervangen en de inhoud van uw verzendingen te stelen.

Toepassingen van tape met logo

Tape met logo kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder:

 1. Verzendingen: Tape met logo kan worden gebruikt om dozen en pakketten te sluiten voor verzending. Door uw logo op de tape te plaatsen, kunt u uw merk laten zien aan de ontvanger van het pakket.
 2. Evenementen: Tape met logo kan ook worden gebruikt op evenementen, zoals beurzen en conferenties, om uw merk te promoten en te laten zien dat u deelneemt aan het evenement.
 3. Geschenkverpakking: Tape met logo kan ook worden gebruikt om geschenkverpakkingen te sluiten en uw merk te promoten bij de ontvanger van het geschenk.

Materialen en afmetingen

Tape met logo is verkrijgbaar in verschillende materialen en afmetingen, afhankelijk van uw behoeften en toepassingen. Enkele van de meest voorkomende materialen voor tape met logo zijn:

 1. PVC: PVC-tape is een duurzame en waterbestendige tape die geschikt is voor zware toepassingen.
 2. PP: PP-tape is een lichtgewicht en goedkope tape die geschikt is voor lichte tot middelzware toepassingen.
 3. Papier: Papieren tape is een milieuvriendelijk alternatief voor kunststoftape en is geschikt voor lichte toepassingen.

Tape met logo is verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes, afhankelijk van uw behoeften. De meest voorkomende breedtes voor tape met logo zijn 48 mm en 72 mm, terwijl de lengte kan variëren van 50 meter tot 1000 meter.

Het ontwerpen van tape met logo

Het ontwerpen van tape met logo is een belangrijk onderdeel van het proces om tape met logo te produceren. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat uw tape met logo er professioneel uitziet:

 1. Houd het ontwerp eenvoudig: Zorg ervoor dat het ontwerp van de tape met logo eenvoudig en gemakkelijk te lezen is. Vermijd te veel kleuren en complexe afbeeldingen, omdat dit de leesbaarheid kan beïnvloeden.
 2. Kies de juiste kleuren: Kies kleuren die overeenkomen met uw merk en zorg ervoor dat het logo opvalt op de tape. Overweeg het gebruik van contrasterende kleuren om uw logo beter te laten opvallen.
 3. Kies de juiste afbeelding: Overweeg om een afbeelding op de tape te plaatsen om uw merk te versterken. Zorg ervoor dat de afbeelding relevant is voor uw merk en dat deze van hoge kwaliteit is.
 4. Houd rekening met de grootte van de tape: Houd er rekening mee dat het ontwerp van de tape moet passen op de beschikbare ruimte op de tape. Vermijd te grote ontwerpen die de leesbaarheid van uw logo kunnen beïnvloeden.
 5. Test uw ontwerp: Zorg ervoor dat u het ontwerp van de tape met logo test voordat u deze in productie neemt. Print een voorbeeld en controleer of het ontwerp er goed uitziet en leesbaar is.

Tape met logo kan een geweldige manier zijn om uw merk te promoten en uw verpakkingen er professioneel uit te laten zien. Door rekening te houden met deze tips bij het ontwerpen van tape met logo, kunt u ervoor zorgen dat uw tape met logo er professioneel uitziet en uw merk versterkt.

Vergelijkbare berichten